Nyári tánctáboraink 2016

Tánctábor
Kedves táncoslábú barátaink!


A nagy érdeklődésre való tekintettel, hagyományainknak megfelelően, nyáron ismét több tábort is szervezünk, melyek közül Te is biztosan megtalálod a számodra legideálisabbat! Lesznek napközis táboraink, illetve a felnőtt táncosainkat egy Siófokon megrendendezésre kerülő hosszú hétvégére várjuk, a Balaton partjára!


Táboraink időpontjai:


Június 27-július 2. (hétfő-szombat) - Versenyzők, edzőtábor
Ide a már versenyző táncosainkat várjuk, hogy kellőképpen felkészüljünk a nyár végén kezdődő új versenyszezonra. A már megszokott módon vendégtanárok is segítik a felkészülést!

A tábor részletes programja


2016. július 4-8. (hétfő-péntek) - Napközis Tánciskolás Tánctábor és Napközis Versenytánc Előkészítős Tánctábor
Ide várjuk sok szeretettel a Sway Sporttánc Egyesület tánciskolás diákjait, valamint minden kedves érdeklődőt, aki szeretne a nyáron tánccal és mozgással eltölteni egy kellemes, jó hangulatú hetet. 9-14 éves korig várjuk a gyerekek jelentkezését! A tánciskolás táborral egyidőben kerül megrendezésre a versenytánc előkészítősök tábora, melyen az előkészítős táncosaink az első táncversenyükre készülnek fel.

A tábor részletes programja itt és itt!


Augusztus 25-28. (csütörtök-vasárnap) - Felnőtt tábor a Balatonon
Ide várjuk minden tánciskolánkban táncoló felnőtt növendékünket, csoporttól és tudásszinttől függetlenül! A tábor célja, mindenki számára megtanulható, új koreográfiák elsajátítása és a technikai tudásszint növelése. A tánctanulás mellett Balaton-parti pihenés, kikapcsolódás várja a jelentkezőket. A már meglévő tánctudás pedig a jó hangulatú, csapatépítő, ismerkedési estek keretén belül gyakorolható!

A tábor részletes programja


Szeretettel várunk Téged is!
Fischer Mariann & Belucz Zoltán